Je huis verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Je zoekt een verkoopmakelaar en bespreekt het verkoop traject. Bij verkoop is de presentatie van je woning heel belangrijk. Hoe creëer je een fijn thuis gevoel voor de nieuwe kopers. Als vastgoedstyliste help ik je daar graag mee. Ik heb de opleiding vastgoedstyliste gevolgd en ben daar succesvol voor geslaagd. De kennis die ik tijdens de opleiding heb opgedaan verwerk ik in de praktijk tot een mooi eindresultaat. Zilt-home-styling maakt graag de woning klaar voor verkoop, zodat je woning snel en voor een goede prijs verkocht wordt.

De kracht van Zilt Home Styling

Persoonlijk

Samen met u creëren we een uitstraling wat een uniek resultaat oplevert. Dit zorgt ervoor dat alle ontbrekende puzzelstukjes voor verkoop in elkaar passen.

Betaalbaar

Ik bied een betaalbare styling voor een interessante uitstraling. Ik style naar uw wensen.

Ontzorgen

Ik zorg ervoor dat uw huis op aantrekkelijke manier in de markt wordt gezet. Zodat het huis het hoogst haalbare oplevert.

Masterclass Woningfotografie

Ook heb ik de Masterclass woningfotografie gevold bij top fotograaf Theo Koeten.
Het handigst is om direct na de restyling de fotoreportage te laten maken. Er worden van alle ruimtes aantrekkelijke foto’s gemaakt. Realistische foto’s die ook tijdens een bezichtiging een blijvende indruk achterlaten. En dat is wat je nodig hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Adres

Waterlelie 8
2235 ES | Valkenburg ZH

Telefoon

+31 6 515 194 11

E-mail

info@zilthomestyling.nl