Workshop Lontwol

Ik geef workshops zowel bij mij thuis als ook op locatie. Leuke workshop met lontwol. Als je gezellig bij mij in mijn atelier een woonplaid komt maken heb ik ruimte voor ongeveer 5 personen. De groepen zijn niet zo groot. Heb je een grotere groep kom ik graag met mijn spullen bij je thuis. Je hoeft geen ervaring te hebben met breien. Leuk om te doen met vriendinnen, familie of collega’s. Kies voor een hoop kleuren van de kleurenkaart. De prijzen zijn afhankelijk van de grote van je woonplaid, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Workshop Pimp je eigen meubeltje

In deze workshop pimp je eigen meubeltje, gaan we een eigen meubeltje op pimpen met krijtverf. Deze workshop is heel handig voor mensen die graag wat willen verven met krijtverf. En als je niet goed weet hoe je het aan moet pakken. Het meubeltje mag ongeveer de grote hebben van 60 tot 80 cm. Dit hangt af van de bewerkelijkheid van het meubeltje, anders krijg je het niet af. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben. Leuk om te doen met vriendinnen/vrienden, familie of collega’s.
Geschikte meubels zijn, kapstok, klein kastje, bijzettafeltje, krukje, etc. In mijn atelier heb ik ruimte voor ongeveer 5 personen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Adres

Waterlelie 8
2235 ES | Valkenburg ZH

Telefoon

+31 6 515 194 11

E-mail

info@zilthomestyling.nl